Ολοκληρώθηκε η ξεχωριστή βραδιά πούρου που είχαμε στο Ecali Club,
σε συνεργασία με το FNL Guide.
Οι καλεσμένοι σερβιρίστηκαν το Cox Daquiri κατά την προσέλευσή τους ενώ παράλληλα
παρατηρούσαν την cigar-roller που με μαεστρία ετοίμαζε τα πούρα της βραδιάς.
Κατά το σερβίρισμα του φαγητού, σερβιρίστηκαν τη συλλεκτική σαμπάνια Lanson Pink Coated με το πρώτο πιάτο,
τερίνα από γκοργκονζόλα με ξερά σύλα και σαλάτα και στη συνέχεια το κρασί
Whispering Angel που συνόδευε αρμονικά το ριζότο με γαρίδες και μανιτάρια σιτάκε.
Το αρωματικό Pinot Noir Vitner’s Reserve του Kendal Jackson συνόδευσε το surf ‘n’ turf από αμερικάνικο Black Angus
και την αστακοουρά με βούτηρο λεμονιού και τσίλι.
Κατά τη διάρκεια του επιδόρπιου, πάβλοβα με φρούτα του δάσους και raspberry & strawberry sorbet Movenpick,
ένας τυχερός κέρδισε ένα cigar stand από έβενο και ασήμι από τον Χρήστο Καρναμπάκο.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το σερβίρισμα δύο Trinidad rum: Angostura 1824 (12 ετών) και Angostura 1787 (15 ετών)
μαζί με μια μικρή περιγραφή από τον Brand Ambassador Κωνσταντίνο Στεφανάκη. Συνδυάστηκαν με το κύριο πούρο της βραδιάς,
το βελούδινο Trinidad Vigia, παγωτά Movenpick και εσπρέσο.